Muscle-bg форум
ОТГОВОРИ
стероиди
Post стероиди
от Иван Включи 04.07.2013 22:39

Здравейте искам да ви попитам някой който има опит в фитнеса по-голям 3 години, как да приемам сустанон 250 мг. комбиниран със стромба. (Целта ми е да покача значително мускулната си маса). В момента съм 84кг. 185см.


Иван

Иван

Newie
Newie
Регистриран

Постове: 2

Регистриран форум
20.03.2013 18:35
Последен вход
13.09.2013 22:49
Извън линияПотребителят е извън линия

Виж всички постове на потребителя

Нагоре

Re: стероиди
Post Re: стероиди
от Martin Kamburov Включи 14.12.2015 00:07

Цитат от Иван:Здравейте искам да ви попитам някой който има опит в фитнеса по-голям 3 години, как да приемам сустанон 250 мг. комбиниран със стромба. (Целта ми е да покача значително мускулната си маса). В момента съм 84кг. 185см.

Фармацевтичната промишленост произвежда широк спектър от лекарства за ускоряване на покачването на мускулна маса и увеличаване на силата и издръжливостта. Повечето от тях са с токсични свойства и не могат да се използват в големи дози, без риск от странични ефекти. Много често тези формулировки са склонни да увеличат не само мускулите, но и мастната маса. За да се избегне подобно развитие, както и постигането на синергичен ефект от използваните вещества, спортистите комбинират различни медикаменти. А именно един от най-използваните стероидни медикаменти прослувутия Сустанон.

Sustanon - производно на тестостерон създаден от четири форми, с различна степен на начално действие. Тъй като повечето от тези вещества Sustanon е проектиран като медикамент - за лечение на заболявания, при които има липса на собствената ендогенен хормон. В резултат на това той е станал толкова популярен, че всеки трети професионален атлет прибягва към помощта му.
Sustanon често се комбинира с Winstrol (друго име - станозолол) и нандролон. Първата комбинация помага за покачване на суха и плътна мускулна маса, а втората - да се покачат голямо количество килограми, но не с голямо качество. Следва да се отбележи, че комбинацията от сустанон и станозолол - е един от най-известните, но не и единственият, за покачване само на чиста мускулна маса без излишни мазнини или водна задръжка. Вместо станозолол може да се използва примоболан, параболан или оксандролон.


Защо с станозолол?

Sustanon - е с инжекционна употреба а станозолол - в орална форма (през устата)
Синергичният ефект - двете вещества спомагат за натрупване на мускулна маса, и Winstrol - също гарантира чрез активиране на мастните механизми за изгаряне. Разработчици и производители твърдят, че нито първото, нито второто лекарство не предразполагат към нежелани реакции: обрив акне, алопеция, активно изпотяване и т.н.

стромба-станозолол не ароматизира, т.е. не се превръща в женския полов хормон естроген, който се натрупва в мъжкото тяло и води до гинекомастия.

От такава комбинация можете да постигнете голям ефект изгаряне на мазнини, т.е. самия станозолол има мек андрогенен ефект, това му позволява ефективно да поддържа мускулната маса и противодейства на катаболитните процеси. Трябва да се отбележи, че сам по себе си станозолол е практически безполезен за в цикли за покачване на мускулна маса - той може само да увеличи силата и издръжливостта.


Martin Kamburov

Martin Kamburov

Newie
Newie
Регистриран

Постове: 2

Регистриран форум
13.12.2015 23:42
Последен вход
22.08.2016 14:14
Извън линияПотребителят е извън линия

Виж всички постове на потребителя

Нагоре

ОТГОВОРИ